пʼятниця, 29 червня 2012 р.

Діалог з приводу ініціатив Віктора Ющенка


O.P. Czytav u e-presi (Ukr. pravda), szczo Juszczenko zbyraje nove ob'jednannja z hromadskych i dejakych politycznych orhanizacij. Na pres-konferenciji joho pytaly, czomu vin ne tjurmi (zhurnalisty pry njomu j dali nahli). A vin vidpoviv, szczo nikoly ne robyv zloczyniv proty svojeji naciju. Koly buv prezydentom, to stvoryv umovy dlja vilnoho volevyjavlennja. A koho vybraly, to ce vzhe sprava vyborciv. Ja napysav v komentari, szczo pidrtymuju Juszczenka, bo vin - sovist ukrajinskoho narodu. U tomu ob'jednanni Juszczenko ne pretenduje ni na jaku providnu rol. Holovne, kazhe vin, szczob ob'jednanymy sylamy jty na vybory, todi bude ne 5%, a znaczno bilsze. Bahato chto v komentarjach prychylno stavytsja do njoho i joho ideji.

V.N. Po radio czuju tez', szczo lvivs'kyj biznes poczynaje rozumity svoju nepryvablyvu uczast' v suspil'nyh procesah, ale na to maje vyzrity krytyczna masa, szczob zahotilos' z'yty po-ljuds'ky. Ale, haj by ja pomyljalas', duz'e budut' opyratys' ti, szczo v bil'szosti v VR, i ti, szczo buly v Bjut. Szcze je
szczo rozbazarjuvaty.

O.P. Sjogodni (27.06) v e-presi jakes zhurnalistske czmo, javno bjutivske, brutalno komentuvalo vczorasznju pres-koferenciju Juszczenka, podajuczy joho v karykaturnomu vyhljadi i pidihrujuczy pid bjutivsku dudku. To ja vidizvavsja v komentari.

V.N. Kolys' Szkil' na peredaczi pro zustricz z deputatom, skazav, szczo bilja hazovyh oborudok krutyt'sja 11 miliardiv neoblikovanyh $. Tam, oczevydno, i bahato z'urnalistiv kormylos'. Tomu ne dyvno, szczo ohryzajut'sja za vtraczenym.

Немає коментарів: