неділя, 6 березня 2011 р.

Діалог на тему про можливі урядові зміни

N.V. Vczora czula, miz' ljudej, szczo nynisznij prezydent klycze V.Juszczenka na prym'jerstvo. Ce,jak v svij czas Kuczma joho poklykav, bo buv povnyj zaval. Meni zdajet'sja, szczo vin by spravyvsja. Ale, jak v inszyh krajinah, VR maje buty rozpuszczena i vin mav by sformuvaty novyj urjad. Cja VR stala javno destruktyvnoju. Szczos' take prohljadajet'sja, szczo jde do toho, szczo VR perestaje buty miscem dlja perehovuvannja vid kryminalu. A v holovi ves' czas brynyt': czy ce suspil'stvo varte dobryh sprav? Tjaz'ki vysnovky snujut'sja pro narod.

O.P. Za Juszczenka cikavo. Ale kraszcze b, aby vin ne zhodzhuvavsja. Vzhe na odyn kompromis buv piszov, szczo pislja toho na njoho zvalyly vsich dochlych kotiv. Chaj kotjatsja svojeju dorohoju z usima jichnimy poputnykamy.

N.V To za poperedn'oho prezydenta i teperiszn'oho. Baczyt'sja meni nebezpeka v tomu, szczo nynisznij vtratyv vsjaku pidtrymku, navit' vid svojih, a ne jihnich i pohotiv. Aby lysz tym ne sprobuvaly skorystatys' naszi voriz'en'ky. V cij sytuaciji mala b buty skladnjuszcza hra zi storony hacional'nyh syl, bo odna storona maje pidtrymku odnoji superderz'avy, a insza - menszoji, ale duz'e pidstupnoji. I maly b buty nastorz'i zdorovi nacional'ni syly, aby nas ne rozprodaly za 'ponjuszku tabaka'. Jak na mene, to pytannja, vtrutytys', czi ni, ne stojit'. A jak spravytys' vmilo z vyklykom. Smijus' iz sebe, ot strateh.

Немає коментарів: