пʼятниця, 23 грудня 2011 р.

Надія Воловодівська про новий державний бюджет

Vczora na VR pryjnjaly bjudz'et, nosylys' z nym dovho, moroczyly holovu, szczo ne znajut' ciny na haz. Pryjnjaly kosztorys krajiny za 1 hod. Tez' je nehumannym, bo zakladeno v n'omu zbil'szennja kil'kosti hromadjan poza mez'eju bidnosty z 24 do 26%. Teper staje zrozumilym, czoho moroczyly holovu za haz. Naspravdi, vyczikuvaly, koly projde zustricz z czynovnykamy radu UE. Bo todi b ne bulo, tak meni zdajet'sja, nijakyh peremovyn. Szczob urjad tak ponyzyv riven' z'yttja ljudej i phavsja v evropejs'ku spil'notu, pro take, napevno, ne malo b buty movy. A pro znyz'ennja ciny na haz tez', oczevydno, z cijeji vlady nikomy ne vyhidno. Vony z' zmiszujut' ciny za
ukrajins'kyj haz z rosijs'kym dorohym, i navarczyk czymalen'kyj. A jak bude nyz'ka cina, to de dlja nyh bude vyhoda? Ce moz'na bulo b skazaty vyborcjam PR (партії регіонів. - О.П.),jak vas i nas kolo vas harno durjat'.
V Hvyl'voho tez' prysutnja podibna sytuacija: kuharky vzjalys' keruvaty krajinoju. Jaksravo opysano. Bida ne v tomu, a v kilkosti tyh, hto vybyraje, potrebuje takoho kerivnyctva.

Немає коментарів: