четвер, 2 лютого 2012 р.

Діалог на тему про інцидент із сайтом ex.ua

О.П. Cikavo pro internet-podiji v Ukrajini. Kazhut', szczo kompanija ex.ua zajmalas piratstvom. A Microsoft poprosyv vladu jiji potormosyty. Milicjia pryjszla i zabrala vsi servery, vsi kompjuty. U vidpovid pozablokovuvano sajty prezydenta, prem'jera, PR i kompartii. Nahlucho - miliciju. Dobyrajutsja do SBU. Znjavsja szum

Н.В. Ja czula za toj incydent ex, vony zapevnjajut', szczo z vlasnykamy fil'miv czy pisen' pohodz'ujut' vykorystannja v takomu rez'ymi. A amerykanci straszno bojat'sja pryznatys', hto to tysnuv na zakryttja sajtu. Toj microsoft na naszomu rynku bezsovisnyj monopolist. Vzahali, jak bulo sposterez'eno, firma perekryvala bud'-jaki oryhinal'ni rozrobky inszyh vyrobnykiv. Zrazu z' kydalas' i tu ideju, jaka bula ne ijhnja, zaprohramovuvala i doluczala do windiwz. Proty neji buly antymonopol'ni rozsliduvannja, vona szczos' platyla, ale dorobka zalyszalas'. Tak szczo, haj by dyvylys' na sebe.
Ale to mohlo buty sprovokovane i tret'oju storonoju. Kolys' czula interv'ju z predstavnykamy microsoft, to vony vyhljadaly duz'e myrnymy. Zvyczajno, to mohla b buty czysta obluda.

Немає коментарів: